Story time.

-Your story matters.

Toen ik nog klein was, keek ik altijd met een nostalgisch gevoel naar de foto's van vakantie's, verjaardagen en andere betekenisvolle momenten. Het kijken naar die foto's wakkerde iets in mij aan. Ik kocht mijn eerste camera en enkele jaren en ontelbare foto's later, schoot ik in 2018 mijn eerste bruiloft.
Ik was meteen verkocht.

Als je dit stukje leest is de kans groot dat je opzoek bent naar een fotograaf voor één van de mooiste dagen uit je leven. Wie je ook bent:

Your story matters.

Get in touch

Random facts

vegetariër

Ik eet geen vlees en geen vis. Er zijn meerdere reden waarom niet, maar de voornaamste is omdat ik gewoon enorm van dieren hou. Of ik het erg vind als er op een bruiloft 's avonds de barbecue aangaat? Nee hoor, iedereen moet lekker zijn eigen keuze maken.

Gezin

Ik ben zelf sinds 2013 getrouwd en ik heb nu samen met mijn man Renko twee lieve kids.

Kat met 3 poten

We hebben ook twee katten. Lizzy en Sammy. Lizzy loopt lekker rond en Sammy die huppelt, want die mist een voorpootje.

Introvert

Ik ben een echte introvert. Ik ben dus ook geen fotograaf die de erg aanwezig is of heel druk. Op de achtergrond en vanaf de zijlijn leg ik alles vast zoals het is.

Foodie

Ik ben dol op eten. Vooral op pizza's en Nacho's. En Ben&Jerry's.

Bier

Guilty. Deze meid drinkt bier en dan vooral speciaal biertjes. Al gaat een witte wijn er ook prima in hoor.

National Geographic

In 2021 volgde ik een masterclass over documentaire fotografie bij National Geographic. En in de 2023 scheurkalender van National Geographic stond een foto van mijn hand!

Kringloop

Iedere keer als ik een kringloop winkel inloop hoop ik tegen pareltjes aan te lopen. En daarmee bedoel ik dan fotoboeken en camera's. Van fotoboeken heb ik al een aantal mooie vondsten gedaan, maar qua (oude) camera's valt het nog wat tegen.

Vrijwilligerswerk

Ik fotografeer niet alleen bruiloften, maar ik maak bij ons in de kerk ook altijd de foto's als er een doop of belijdenisdienst is. Een aantal keer per maand voeren we ook de dieren op de kinderboerderij hier in ons dorp, ook daar verzorg ik af en toe de fotografie voor op social media!

Films & series

Ik ben zo'n type persoon die gerust 100x dezelfde tv show of film kijkt. Vooral Friends en The Big Bang Theory zijn mijn comfort series. Qua films kijken we zeker eens per jaar de Harry Potter en Lord of the rings films.

Travel

Er zijn heel veel landen die ik nog wil bezoeken, maar Canada, IJsland en een cruise naar Antartica staan hoog op mijn lijstje.

Brabander light

Ik woon in Werkendam. Het laatste dorp voordat je Zuid-Holland in rijdt. Ik zie uit ons dakraam op zolder letterlijk een andere provincie liggen. Als ik op échte brabantse bruiloften kom, voel ik me soms wel een brabander light.

Kamperen

Op een camping in het bos, daar kun je ons met mooi weer vinden!

Herinneringen maken

Lekker cliché, maar ik hou ervan om herinneringen te maken én vast te leggen. Op bruiloften loop ik met mijn grote Canon camera's rond, maar thuis gebruik ik mijn kleine Fuji x100f en schiet ik af en toe ook polaroids. Ik ben een groot voorstander om niet alleen grootste dingen vast te leggen, maar ook de kleine alledaagse dingen.