Een fotograaf kiezen voor jullie bruiloft kan een moeilijke opgave zijn. Om het jullie wat makkelijker te maken heb ik een lijst gemaakt met de meest gestelde vragen over bruidsfotografie en mijn manier van werken.

FAQ

Wat zijn je prijzen?

Mijn prijzen kun je vinden onder het kopje tarieven.

We weten niet hoe we moeten poseren, is dit erg?

Totaal niet! Ik hou zelf niet van de strak geposeerde foto's. Tijdens te fotoshoot zal ik jullie misschien een aantal aanwijzingen geven, maar verder laat ik alles op zijn beloop.

Kunnen we ook een album bestellen bij je?

Dat kan zeker! Ik lever albums van hoge kwaliteit in verschillende maten van 15x15 tot 30x30 en verschillende omslag opties.

Hoe krijgen we onze foto's?

Jullie krijgen de foto's in een mooie online galerij. Vanuit deze galerij kunnen de foto's bekijken, delen en downloaden.

Hoeveel tijd moeten we plannen voor de fotoshoot?

Een mooi tijdsframe voor een fotoshoot is 30 tot 45 minuten. Doe vooral waar jullie je goed bij voelen. Willen jullie lekker lang samen (en mij als derde wiel) zijn en foto's maken, trek er dan een lekkere lange tijd voor uit. Willen jullie de dag liever vieren met vrienden en familie, plan dan een korte shoot in. Wat ik zelf ook zou aanbevelen is om twee keer een kortere shoot te doen. Bijvoorbeeld een half uur shooten na de 'first look' en een half uur tijdens het gouden uurtje!

Wanneer kunnen we onze foto's verwachten?

Binnen een week na jullie bruiloft krijgen jullie een ruime preview van jullie bruiloft. De complete galerij kunnen jullie na 8-10 weken verwachten, maar als ik jullie foto's sneller klaar heb, dan krijgen jullie ze natuurlijk eerder!

We weten nog niet hoeveel uur fotografie we nodig hebben. Is dit erg?

Nee, totaal niet. Het is moeilijk om een paar maanden voor de bruiloft al exact te bepalen hoeveel uur fotografie jullie nodig zullen hebben. Het is geen probleem om voor jullie bruiloft jullie pakket te verkleinen of uit te breiden.

Hoe boeken we je?

Stuur me een berichtje en dan plannen we een (online) kennismakingsgesprek in. Mochten het daarna van beide kanten 'klikken', dan stuur ik een aanbetaling van €250. Als die is voldaan, dan hebben jullie mij geboekt!

Geboekt. En nu?

Jullie datum staat nu groot in mijn agenda genoteerd met een klein hartje ernaast ;). In de periode naar jullie bruiloft toe, mogen jullie altijd contact opnemen voor tips en vragen. In de maand voor jullie bruiloft zal ik een vragenlijst sturen met vragen over jullie bruiloft. Zo ben ik helemaal op de hoogte!

Wat als je ziek bent?

Uiteraard hoop ik dat dit nooit gebeurt. Wanneer dit wel zo is, dan zal ik jullie dit natuurlijk laten weten en ga ik opzoek naar een vervanger. Ik zit in meerdere grote back-up groepen, waar fotografen elkaar helpen wanneer er iemand ziek is.

Do you speak English?

Well, yes I do. If you have any questions, please feel free to contact me.