Branding

Goede foto's zijn het perfecte visitekaartje voor je website en social media. Mooie content in één stijl komt professioneel over voor je bedrijf en waar jullie voor staan. Of je nu een portretten wilt, sfeer foto's, product foto's of misschien nog wel iets anders, alles is mogelijk. Stuur me een berichtje voor de mogelijkheden.

Stuur me een berichtje

€300


1.5 tot 2 uur content schieten voor je website, social media of brochure. Tijdens de shoot kunnen we portret foto's maken, maar ook sfeer foto's en product foto's. Binnen uiterlijk 6 weken ontvang je een ruime galerij met alle foto's in hoge kwaliteit.


20km reiskosten vanuit Werkendam bij (daarna 0,30ct/km en m.u.v. parkeer-, veer- en tolgelden).


€550


4 uur content schieten voor je website, social media of brochure. Tijdens de shoot kunnen we portret foto's maken, maar ook sfeer foto's en product foto's. Ook is het mogelijk om een kledingwissel te doen. Binnen uiterlijk 6 weken ontvang je een ruime galerij met alle foto's in hoge kwaliteit.


20km reiskosten vanuit Werkendam bij (daarna 0,30ct/km en m.u.v. parkeer-, veer- en tolgelden.).

à la carte


Zoek je iets, maar zie je het er niet bij staan? Of heb je grootse plannen of wil je misschien zelfs dat ik iedere maand content voor je maak? Stuur me dan een berichtje. Samen kijken we naar je wensen en maak ik een offerte voor je op maat.