Herfst bruiloft in Dordrecht


Half oktober mocht ik één van de laatste bruiloften van het jaar schieten. En wel in Dordrecht. In totaal mocht ik in 2022 wel 5 bruiloften in Dordrecht fotograferen. Een feestje, want het is een prachtige stad om in te trouwen (en shoppen).


Zo ook Anouk en Mathijs. Ze hadden als wens om alles helemaal ongedwongen te laten zijn en alles te doen wat bij hen het beste past. Nou, dat is heel goed gelukt al zeg ik het zelf!


De ochtend begon bij Anouk en Mathijs thuis in Dordrecht, waar Anouk haar haar en make up liet doen door Dieke van Dique har creations.

De sfeer was heerlijk relaxt en rustig. De jurk werd aangedaan en toen kwam daar Mathijs aan in een oude Volvo voor de first look.


Na de first look reden we heerlijk door Dordrecht om in het centrum en bij de trouwlocatie Bluebirds in the Backyard foto's te maken. Gelukkig was het tussen de buien door droog, maar we namen voor de zekerheid toch mijn doorzichtige paraplu mee.


Na de shoot reden we nog terug naar het huis van Mathijs en Anouk en dronken ze daar nog wat en maakte ik ook nog wat portret foto's van Anouk in huiselijke sfeer. Hierna reden we weer terug naar Bluebirds in the Backyard om te gaan trouwen! De ceremonie was prachtig en mooie woorden werden gesproken door de babs. Na de ceremonie was het tijd om te proosten en dat werd veelvuldig gedaan.


s' Avonds werd er heerlijk gegeten en het toetje was de bruidstaart. Na het aansnijden was het voor mij alweer tijd om naar huis te gaan, terwijl de gasten lekker verder borrelden.


Kapster/make-up: https://www.diquehaircreations.nl/

Bloemist: https://www.bloemenmetliefde.nl/

Trouwauto: https://www.autobedrijfdebaronie.nl/verhuur-oldtimers/

Locatie: https://www.bluebirdsinthebackyard.nl/

Jurk: https://www.lanova.nl/

Pak: https://roodfeld.nl/