Een nazomerse festival wedding

Begin september reed ik naar het huis van Robbert-Jan en Christel. Een paar maanden ervoor mocht ik ze al fotograferen tijdens een loveshoot en nu mocht ik ook hun bruiloft fotograferen, een grote eer! Christel was lekker thuis met haar zussen en iedereen was heel relaxt. Ook even later toen ik naar het ouderlijk huis van Robbert-Jan reed was iedereen heerlijk op zijn gemak en er hing een lekker rustig sfeertje.

De first look van deze twee leukerds was zo ontzettend origineel. Christel kwam per bootje aan, hoe leuk is dat! Het uitstappen deed Christel super soepel alsof ze iedere dag met haar bruidsjurk uit een bootje stapt. Daarna vertrokken we naar de trouw locatie waar ze ook de fotoshoot en de picknick gepland hadden staan. Robbert-Jan en Christel deden alles zoals zij dat wilden en ze genoten met volle teugen. Heerlijk wandelen, foto's maken en daarna in de natuur een lekker broodje eten.

Na te hebben gegeten, was het tijd om te gaan trouwen! Het weer was prachtig en de ceremonie vond buiten plaats. En wat een mooie ceremonie was het zeg. Daarna vertrokken we richting de kerk voor de inzegening van hun huwelijk. Ook dit was weer een hele mooie dienst, gevuld met mooie opwekkingsliederen.

Nadat er buiten al op afstand was gefeliciteerd gingen we weer terug naar Leefgoed de Olifant. Tijd voor taart, toespraken, drankjes en spelletjes! Ze hadden heel veel zelf gemaakt voor hun eigen bruiloft en zo ook een aantal spellen, waaronder ook 'Wie ben ik' met de dag gasten.

Aan het begin van de avond werd de barbecue aangestoken en werd er een heerlijke maaltijd geserveerd. Daarna vertrokken Robbert-Jan, Christel, de videografen en ik nog even om een shoot tijdens golden hour te doen. En daarna was het tijd voor het feest! En hoewel het feest flink aangepast moest worden door corona, was het nog steeds ontzettend gezellig. Goede muziek, lekker drinken en fijn gezelschap laten zich door niemand stoppen, ook niet door corona.

Lieve Robbert-Jan en Christel, heel veel geluk samen!